OVER ONS

Wij zijn een klein, ervaren en gedreven team dat zich inzet om de beste resultaten te behalen en onze klanten tevreden te stellen.

Onze visie

Bij MCP streven we er altijd naar om het beste product te bouwen dat de meeste waarde creëert voor onze klanten. Onze focus ligt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die bijdragen aan het succes van onze klanten. Dit doen we door te luisteren naar hun behoeften en wensen en deze te vertalen naar op maat gemaakte oplossingen.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze producten laten we ons graag inspireren door verschillende bronnen, zoals de nieuwste technologieën, trends en ontwikkelingen in de branche. Daarnaast vinden we het belangrijk om milieuvriendelijke oplossingen te implementeren, omdat we ons bewust zijn van de impact die onze activiteiten hebben op het milieu.

Bij MCP geloven we dat iedere aanvraag onze maximale aandacht verdient. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een grootschalig project, we zetten ons altijd volledig in om het beste resultaat te bereiken. De natuur is daarbij onze grootste inspiratiebron. Door te kijken naar de schoonheid en complexiteit van de natuur, laten we ons inspireren om producten te ontwikkelen die niet alleen functioneel en efficiënt zijn, maar ook esthetisch en harmonieus.

“MCP heeft een geweldig team met hardwerkende en ervaren professionals. Het was een genoegen om met ze samen te werken.”

Klant

Over ons

Mijn naam is Martin Kok ook wel bekend als Marty Cook.

Martin Kok is geboren in 1970 en is een muzikant die een passie heeft voor fotografie, videografie, editten, monteren, netwerken en communiceren. In 1999 heeft hij samen met zijn goede vriend Joris de Haan het reclamebureau Stereographics opgericht, dat later in 2012 overging in MCP. In de reclamewereld houden zij zich onder andere bezig met het aan de man brengen van producten en diensten.

Martin is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zijn creativiteit en vaardigheden te benutten. Zo heeft hij bijvoorbeeld ervaring met het filmen vanuit ongebruikelijke perspectieven, zoals met minibikes en drones, voor foto- en videografie. Daarnaast heeft hij expertise in het bouwen van websites en het bedienen van klanten via sociale media.

Waarom MCP?

Door jarenlange ervaring hebben wij geleerd dat het belangrijk is om een project goed te begeleiden en kant en klare producten te leveren. Websites voorzien van de juiste content, pakkende en onderscheidende foto’s is daar een voorbeeld van. Onze websites worden geleverd met een compleet CMS systeem waarmee deze gemakkelijk up to date gehouden kunnen worden. MCP kan dit doen of in sommige gevallen doen onze opdrachtgevers dit in eigen beheer. Alles is mogelijk! 
Het is altijd ons doel om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, wij regelen het in goed overleg graag en zijn altijd goed te bereiken.

20 jaar ervaring

5 Sterren beoordeling

Snel schakelen

Toegewijde ondersteuning